avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chirias
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chirias

Am inchiriat un apartament in vederea folosirii lui ca punct de lucru, pentru ca trecusem de termenul de 15 zile in care trebuia propietarul sa declare la administratie am ajuns la un compromis si l-am declarat in prima faza ca locuinta de serviciu cu conditia clara sa schimbam contractul si sa-l facem punct de lucr.
Mai nou propietarul se cam codeste si nu mai vrea sa ne aduca nici macar contractul vechi de la administratie.
Cum putem sa-l obligam sa ne aduca contractul si sa-l schimbam pentru a putea obtine punctul de lucru?
La intretinere suntem obligati noi ca chiriasi sa platim fondul de reparatii si rulment?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:52, 14 Noiembrie 2008
Daca contractul de inchiriere nu prevede ca este vorba de punct de lucru nu vad sa aveti ce face.
Doar printr-o judecata s-ar putea rezolva problema dar e prea putin probabil sa rezolvati daca nu va ajuta si locatorul.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias sim_32 sim_32 Am inchiriat un apartament in vederea folosirii lui ca punct de lucru, pentru ca trecusem de termenul de 15 zile in care trebuia propietarul sa declare la ... (vezi toată discuția)
Radiere contract de inchiriere - apartament iancau_Anamaria iancau_Anamaria Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu informatii referitoare la: Radierea contractului de inchiriere la administratia fiscala inseamna automat si anularea ... (vezi toată discuția)
Proprietarul ameninta cu evacuarea Andrei20M00 Andrei20M00 Proprietarul apartamentului în care locuiesc dorește să mă dea afară pentru că nu îl plac ca persoană. Menționez că am un contract pe 1 an, sunt ... (vezi toată discuția)