Am inchiriat un apartament in vederea folosirii lui ca punct de lucru, pentru ca trecusem de termenul de 15 zile in care trebuia propietarul sa declare la administratie am ajuns la un compromis si l-am declarat in prima faza ca locuinta de serviciu cu conditia clara sa schimbam contractul si sa-l facem punct de lucr.
Mai nou propietarul se cam codeste si nu mai vrea sa ne aduca nici macar contractul vechi de la administratie.
Cum putem sa-l obligam sa ne aduca contractul si sa-l schimbam pentru a putea obtine punctul de lucru?
La intretinere suntem obligati noi ca chiriasi sa platim fondul de reparatii si rulment?
Daca contractul de inchiriere nu prevede ca este vorba de punct de lucru nu vad sa aveti ce face.
Doar printr-o judecata s-ar putea rezolva problema dar e prea putin probabil sa rezolvati daca nu va ajuta si locatorul.
Chirias
sim_32
Am inchiriat un apartament in vederea folosirii lui ca punct de lucru, pentru ca trecusem de termenul de 15 zile in care trebuia propietarul sa declare la ... (vezi toată discuția)