avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... AM MARE NEVOIE DE UN RASPUNS URGENT TREBUIE SA IES ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

AM MARE NEVOIE DE UN RASPUNS URGENT TREBUIE SA IES DIN CASA?

Buna
Am mai vorbit de tatal meu care e un alcolic foarte grav,avroia sa vinda casa in care locuim lasat mostenire de bunici.
Eu si sotia locuim de 9 ani aici.
Tatal meu ieste ajutat de un verisor deal lui sal vinda repede,binenteles ii va da bani lui pentru ca il ajuta,insa verisorul lui e situat bine material (asta am auzit Eu.)
Domiciliul e aici pe buletin
In cazul in care imi arata cineva un contract de vinzare-cumparare am decis sa nu ies din casa
Acuma asa am dedus ca parca sa vindut,insa imi vine in cap sa nu ies deaici sa baricadez intrarile si sa nu ies pina ce nu-mi da ceva in alta parte, voi chema si toate televiziunile,
spunetimi sunt obligat sa ies?
As risca sa primesc amenda?
Eu nam dat buzna aici, nam violat domiciliul,
Am buletinul aici.
Obliga voare PRIMARIA pe cel care vinde sa dea in altaparte?
tATAL MEU NU VREA SA DEA NIMIC
Am facut doar ce e bine pentru El am si martori pot dovedi cu medicul de familie si alte persoane ca singur nu stie sa judece.
AM MARE NEVOIE DE UN RASPUNS URGENT
SAU DACA MA POATE AJUTA UN AVOCAT DIN JUDETUL CLUJ
POATE SA MA CONTACTEZE PE bothaistvan@yahoo.com
VAROG AJUNG IN STRADA
Daca nu doriti sa plecati de bunavoie, proprietarul trebuie sa ceara in instanta evacuarea dvs. Cand o va obtine, va veni cu executorul si abia atunci va trebui sa plecati.
Nu este obligat nici tata si nici primaria sa va dea in alta parte. Puteti depune cerere la primarie pentru o locuinta sociala.
Deocamdata nu stiti nici daca a vandut, va puteti interesa la oficiul de cadastru ( OCPI).

Daca are probleme grave de sanatate si aveti documente in acest sens , in eventualitatea in care a vandut apartamentul, puteti cere in instanta anularea contractului, pentru lipsa discernamant.Dar doar daca aveti dovezi!
Atat dvs. cat si sotia sunteti simpli tolerati in locuinta tatalui dvs., chiar daca aveti cartea de identitate pe adresa respectiva.
Se poate cere in instanta evacuarea dvs si a sotiei (eventual si a copiilor) in orice moment.
Daca s-a dezbatut succesiunea dupa bunicii dvs. si tatal este proprietar, chiar daca este consumator de alcool nu prea aveti ce face.
Daca deja a vandut imobilul, este foarte dificil sa anulati contractul incheiat in fata unui notar.
In afara faptului ca este nevoie de probe puternice, aveti de platit si taxe importante pentru deschiderea acestui proces avand ca obiect anularea contractului de vanzare-cumparare.

Am inteles,dar daca se cere in instanta evacuarea ,cine va plati executorul si toata treaba asta de evacuare ?

Am dovezi, vecini, a fost internat la psihiatrie dus cu forta dar asta era demult ,bunica zicea ca au spus medici ca are probleme cu creierul mic (asa mia spus bunica)a stat intro camera unde nu a avut nici lumina nici gaz iar pereti plini de apa dela condens va rog sa ma credeti na lasat pe nimeni acolo,daca intrai iti dadea in cap cu orice.Nimeni nu putea sa faca conditi ca urla din toata puterea lui ca : aici nu se face nimic.
Dadea drumul la gaz lasa sa curga etc.etc...

Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal meu este dement alcolic ContSters227075 ContSters227075 Am foarte mare nevoie de ajutorul unui avocat,varog din toata inima ajutatima cel putin cu un sfat.tata e dement alcolic,vrea sa vinda casa si pe mine si pe ... (vezi toată discuția)
Mostenire complicata dotuletz dotuletz Buna ziua. O sa incerc sa dau cat mai multe detalii despre mostenirea parintiilor mei pentru ca in final poate ma veti ajuta cu cateva sfaturi. Subiectul ... (vezi toată discuția)
Ctr mostenire sau ctr vanzare-cum cu clauza de intretinere ? jery jery Buna ziua Ma confrunt cu o problema si v-as fii tare recunoscatoare daca m-ati putea ajuta . Problema sta in felul urm : tatal si bunicul meu ( tatal ... (vezi toată discuția)