avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... tatal meu este dement alcolic
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

tatal meu este dement alcolic

Am foarte mare nevoie de ajutorul unui avocat,varog din toata inima ajutatima cel putin cu un sfat.tata e dement alcolic,vrea sa vinda casa si pe mine si pe sotia sane dea afara deja vin clienti sa cumpere casa,sunt intrun impas greu nu am servici nu pt.nu vr. sa lucrez dar nu am gasit nimic sotia lucreaza cu CM. Eu si sotia avem domiciliul la El stam devreo 8 ani la El insa bunica a murit anul trecut cred ca a facut succesiunea,mai are o sora in budapesta sta acolo din 1988 ea il influenteaza sa vinda. (tata) toata lumea inclusiv medicul lui de familie stie ca e un alcolic daca nu bea adoua zi tremura foarte tare,umbla cu boschetari are sectoare la containere de gunoaie si aduce acasa tot ce alti arunca.are un vecin care are prieten sectorist la sectie de politie(vecinu vr.sa cumpere casa la un pret de nimica)politistul ma avertizat ca in MOMENTUL CIND SE VINDE CASA SA IES IMEDIAT AFARA CA DACA NU,ESTE VIOL DE DOMICILIU -si atitati -mai trebe pe cap.
VAROG DIN SUFLET AJUTATIMA CEL PUTIN CU UN SFAT SUNT INTRUN IMPAS FINANCIAR RAU NU AM BANI PE AVOCATI MOMENTAN SI POT AJUNGE PE STRAZI NAM CERUT NICIODATA AJUTOR LA NIMENI AS FI DATOR TOATA VIATA PT PERSOANA CARE MAJUTA
VAROG DOAR UN SFAT DACA SE POATE
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:11, 25 Octombrie 2011
trebuie vazute actele pe care i le-a facut bunica tatalui si pe urma se poate spune ce si cum...
sa inteleg ca aceasta casa e mostenirea tatalui dumneavoastra de la parintii sai. Din punct de vedere legal el poate sa vanda oricand atat timp cat este in deplinatatea facultatilor mintale si are si acordul surorii sale. Din pacate dumneavoastra cu puteti face nimic.
Dar am domiciliul la El. se vorbeste ca trebuie cel care vinde trebuie sa ofere in altaparte unde sa stau nu te poate tipa din casa. (sunt din CLUJ-NAPOCA)
Buna dimineata!

bothaistvan a scris:
nu te poate tipa din casa.

Ce inseamna aceasta ?:-/
Ma scuzati ca intervin , cred ca vrea sa spuna " nu ma poate azvarli/ arunca din casa".

Alte discuții în legătură

Custodia copilului Bianca 12e Bianca 12e Sa va povestesc .. matusa mea a plecat cu copilu ei de acasa fara sa stie tatal copilului nimica ..intrun final tatal copilului a aflat ca sotia a plecat la un ... (vezi toată discuția)
Am mare nevoie de un raspuns urgent trebuie sa ies din casa? ContSters227075 ContSters227075 Buna Am mai vorbit de tatal meu care e un alcolic foarte grav,avroia sa vinda casa in care locuim lasat mostenire de bunici. Eu si sotia locuim de 9 ani ... (vezi toată discuția)
Aspecte succesiune hingheru001 hingheru001 salut : am si eu o intrebare mama cu tatal meu sau despartit si eu sunt singurul copil , tatal meu sa recasatorit si bunica mea ( mama tatalui ) e bolnava rau ... (vezi toată discuția)