avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Loc de munca

In cazul in care o societate doreste sa creeze un nou loc de munca, ce documente trebuiesc intocmite?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:14, 2 Martie 2012
Hotarare AGA de infiintare a locului de munca respectiv .. modificarea statului de functii sau a organigramei societatii prin introducerea noului loc de munca , stabilirea conditiilor pentru ocuparea acelui loc de munca si a atributiilor aferente.
Nu stiu daca este obligatoriu, dar eu i-l anunt si la Somaj.
Art. 10 din Legea nr.76/2002
(1) Angajatorii au obligaţia sã comunice agenţiilor pentru ocuparea forţei de muncã judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, denumite în continuare agenţii pentru ocuparea forţei de muncã, în cãror razã îşi au sediul, respectiv domiciliul, toate locurile de muncã vacante, în termen de 5 zile lucrãtoare de la vacantarea acestora.
.....


Necomunicarea lunara a locurilor de muncã vacante este considerata contraventie si sanctionata cu amenda de la 3.000 lei la 5.000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatia locurilor de munca vacante hajnyci hajnyci Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca un angajator (societate comerciala) are obligatia de a depune la Agentia de somaj situatia locurilor de munca vacante ... (vezi toată discuția)
Locuri vacante delia25 delia25 Buna ziua! Este obligatoriu daca o firma are locuri vacante sa anunte AMOFM (Agentia Nationala pentru ocuparea fortei de munca)? Multumesc. (vezi toată discuția)
Repartitie de la somaj mirusaby mirusaby Buna ziua, Lamuriti-ma si pe mine daca este sau nu obligatorie la angajare repartitia de la AJOFM . Care este baza legala ? (Cunosc o situatie in care ... (vezi toată discuția)