avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ma pot adresa la Opc ? cum ma pot ajuta ?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ma pot adresa la Opc ? cum ma pot ajuta ?

Buna ziua !
Am luat in proba un stick de internet mobil de la c, pe care l-am returnat in perioada posibila de 15 zile.
In momentul incheierii contractului, nu mi-a fost spus faptul ca daca depasesc viteza de... nush exact cat voi fi taxata. Acest lucru nu este specificat nici in contractul semnat de mine. Vorbind cu cei de la c, mi s-a spus ba ca nu trebuie sa platesc, ba ca trebuie sa platesc de un alt operator.
Suma nu este mare, dar de ce sa mii i-a fortat ? de ce ? Acum, am primit o factura, unde mi s-a adaugat si acesta diferenta.
Cum pot proceda ? Ma poate ajuta protectia consumatorului ?

Va multumesc !
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2012
cernatelena1989, utilizator
In situatia in care ati incheiat contract furnizare servicii internet,acesta trebuie sa contina date concrete referitoare la caractersticile serviciilor furnizate
In situatia in care prin factura va sunt impuse la plata servicii neprevazute in contract,
sunteti indreptatita a formula plangere la ANPC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informare falsa contracte la distanta ContSters256555 ContSters256555 Buna ziua In 17 ianuarie 2013 am incheiat un contract la distanta cu o firma de telefonie mobila in care mi s-a spus ca daca prelungesc contractul cu 24 ... (vezi toată discuția)
Internetul mobil merge slab, ce pot sa fac?? ContSters118896 ContSters118896 Buna ziua. Am o problema.Am conectat inernet mobil de la [i][EDITAT][/i], nelimitat in 2008 decembrie cu 2 ani de contract.E bine cind am pus internetul la ... (vezi toată discuția)
Reclamatie catre operator telefonie mobila blackshaddow blackshaddow Pe data de 15 dec 2011 am incheiat un contrat/abonament la o firma de telefonie mobila. in acest abonament am 2 optiuni d einternet incluse.Acest trafic ... (vezi toată discuția)