avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Garantii, gestionare suma de bani
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Garantii, gestionare suma de bani

Buna,

Urmeaza sa inchei un contract de mangement (srl cu pers. fizica) cu o terta persoana, iar in cazul de fata una dintre sarcini este gestionarea unei sume mari de bani.
In dorinta de a limita riscul in cazul unei eventuale fraude (am constituit in contract si o garantie lunara dar este prea mica fata de val. prejudiciului care ar putea fi produs), ma gandeam sa platesc o polita de asigurare.

Dar am gasit cea de raspundere profesionala care acopera prejudiciile patrimoniale si mai aveam in vedere dar nu se poate aplica o garantie imobiliara.

Daca mai stiti si alte variante mi-ar fi de un real folos.

Cu stima.

Alte discuții în legătură

Angajare banca cooperatista petru38 petru38 Buna ziua. M-am inscris in cursa pentru a ocupa un loc de munca in cadrul unei banci cooperatiste. Insa, pentru asta trebuie sa indeplinesc unele cerinte ... (vezi toată discuția)
Executare silita nina1974 nina1974 Fostul meu sot a luat un credit pe firma si nu l-a mai achitat. A girat cu un spatiu commercial. Acum banca ii executa spatial. El era administrator ... (vezi toată discuția)
Rangul sau statu? AMF2010 AMF2010 Buna ziua, Daca in cf-ul unui imobil - apartament, am inscris o ipoteca-garantie reala imobiliara, (i-am imprumutat debitorului pers. fizica. o suma de ... (vezi toată discuția)