Am lucrat la un supermarket si pe 2 martie am primit un frumos martisor ce nu-l voi uita sigur niciodata! Ne-a chemat la sedinta si ne-a dat o hartie in fata si ne-a spus sa o semnam ca ne inceteaza contractul?! si atat,motive nu semneaza si du-te! Este legal asa ceva?Daca am semnat mai pot face ceva!MULTUMESC, DANA!
ce anume ati semnat?
Ati citit foaia inainte de a o semna? Ati primit o copie?
Trebuie sa ne spuneti ce anume scrie / ati semnat ca sa va putem raspunde la intrebare.
Da, exista situatii in care un c.i.m. poate inceta fara motiv sau cererea de solicitare a incetarii raportului nu trebuie motvata ...
aet.31 alin.3 C.mun - Pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.
art.55 lit.b C.mun. - incetarea raportului de munca cu acordul partilor
art.81 alin.3 C.mun. - Salariatul are dreptul de a nu motiva demisia.
De fapt pe hartia care ati semnat-o ce scria ? ... nu se poate semna o hartie fara s-o fi citit macar...
LIDL. Discount S.R.L. cu desiul în judeţul Prahova, com. Ariceştii- Rahtivani, sat Nedelea, D.N. 72, Crângul lui Bot, Km. 73, înregistrată la Registrul comerţului sub nr. J29/3212/2007, CUI RO 22891860, reprezentată legal de CHIVU BIŢA MONA.
D-na Dana, domiciliata in tecuci, str....................., jud. Galaţi, cu funcţia de vânzător.
Având în vedere Contractul individual de muncă nr. 1170585, 19/10/2010, încheiat între Angajator şi Angajat, Părţile au convenit după cum urmează:
1. În urma acordului expres exprimat al Angajatorului s-a convenit încetarea Contractului individual de muncă nr. 1170585/19/10/2010 producându-şi efectele începând cu data de 01/04/2012.
2. D-na .............., va primi în data de 09/04/2012 lichidarea lunii martie 2012 (aferentă perioadei lucrate) şi pe lângă aceasta încă salarii în valoare de 4000 lei. (care se vor impozita şi taxa conform legii).
3. La data semnării prezentului contract acord d-na.....declara expres că renunţă la alt drept şi numai are nici o pretenţie faţă de subscrisa LIDL Discount S.R.L. în afara celor menţionate mai sus.
Încheiată în 2 exemplare, câte unexemplar pentru fiecare parte.
Angajator, Angajat,
Demisie; somaj
SweetGirl
Sunt asistenta medicala, in urma cu doua zile am fost chemata din concediu sa-mi depun demisia deoarece cadrele cu contract pe determinata nu mai pot fi ... (vezi toată discuția)