avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Trecere masina pe un nou nume
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Trecere masina pe un nou nume

Buna ziua!
Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Masina pe care o conduc este pe numele tatalui meu, el a decedat anul trecut, ce trebuie sa fac pentru a o trece pe numele meu si daca stiti care ar fi costurile pentru aceasta operatiune?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 15:05, 2 Martie 2012
Este nevoie de succesiune.
Totalul cheltuielilor pentru inmatricularea autot. pe numele Dvs. se ridica la aprox. 250 lei + RCA nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto sh - proprietar fara permis, legalitate Alexey94 Alexey94 Buna ziua! Va voi prezenta pe scurt problema mea. In vara anului trecut (2012) am achizitionat un autoturism second hand din Romania. Am trecut masina pe ... (vezi toată discuția)
A doua inmatriculare urgent !!! Gina129 Gina129 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati pentru rezolvarea urmatoarei probleme : Vreau sa cumpar eu persoana fizica un autoturism Logan an fabricatie 2005, capacitate ... (vezi toată discuția)
Circulatie cu masina tatalui decedat. Robert_Avramescu Robert_Avramescu Masina este inscrisa pe numele tatalui meu care a decedat. In acte el este proprietar. Eu sunt unicul fiu. Mama traieste. Pot circula legal cu masina? Trebuie ... (vezi toată discuția)