In 2008 ,la 74 ani tatal meu vitreg a primit un inprumut de 5500 RON,declarandu-se vaduv ,fara stirea mamei mele.Doua luni mai tarziu el a decedat,dupa care mama a aflat de credit si a platit lunar la banca timp de 3 luni.In decembrie 2009 am pus problema succesiunii pe acest forum,insa nu mai gasesc topicul.Oricum,cativa membrii ai acestui forum au fost draguti si mi-au deschis ochii la anumite situatii,ca de exemplu sa returnam orice scrisoare venita pe numele decedatului.
Acum,dupa 4 ani ,firma de colectare a datoriilor o contacteaza pe mama si o ameninta cu executare silita.
Contractul pare un fals din partea bancii deoarece el s-a declarat vaduv,avea 74 de ani (din cate stiu in 2008 nu se acordau imprumuturi de orice natura la persoane peste 65 ani) si nici macar banca nu a verificat.
Din Octombrie 2008 nu s-au mai platit ratele.Nu stiu ce sa fac! Nici macar nu stiu ce inseamna executare silita :)
Daca ne puteti ajuta cu un sfat va suntem recunoscatori!
Multumesc.
datorii banci
EddW
Am o datorie din 2007 la o banca ,din 2008 nu am mai platit,In 6 septembrie 2016 am primit o recomandata ,pentru care am semnat la posta fara sa stiu ce ... (vezi toată discuția)