avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... buletin pierdut
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

buletin pierdut

daca pierd buletinul,primesc amenda?si dupa, cum fac altul...
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 21:25, 2 Martie 2012

Nu veti plati amenda.

Actele de care aveti nevoie sunt:
- certificatul de nastere
- certificatul de casatorie (sau sentinta de divort definitiva si irevocabila) - original si copie
- actul cu care faceti dovada spatiului de locuit (original si copie)
- un document cu fotografie (pasaport, permis de conducere, diploma de studii, legitimatie) pentru stabilirea identitatii - original si copie
- chitanta reprezentand contravaloarea cartii de identitate - 7 lei
- timbru fiscal 4 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte pierdute monik780401 monik780401 Am reusit ,,performanta\" de a ramane fara portmoneu. Aveam in el cartea de identitate si permisul de conducere, pe langa altele (bani, carduri,etc). Unde ... (vezi toată discuția)
Buletin pierdut dubstep dubstep Buna ziua ! Daca mi-am pierdut buletinul , cand m-a duc s-a il fac din nou , trebuie s-a platesc vreo amenda ceva ? Multi zic ca nu , altii ca da .. numai ... (vezi toată discuția)
Eliberarea actului de identitate la pierderea, furtul, distrugerea sau deteriorarea actului de identitate detinut anterior Ares-3 Ares-3 [b]Documente necesare[/b] - cererea pentru eliberarea actului de identitate; - actul de identitate si cartea de alegator,in cazul deteriorarii; - ... (vezi toată discuția)