avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... licitatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

licitatie

am cumparat la licitatie o garsoniera,dupa un an mam gandit sa o vand,dupa ce am scos absolut toate actele necesare mia ramas sa ma duc la asociatie ,doamna administratora mia spus ca persoana dinainte are datorii de 2000 si nu are cum sami dea precum e fara datorii si asa ma pus sa umblu de colo colo,am fost la executor si da vina pe administratora,dumneaei spune ca executoru,am sunat la protectia consumatorului mia spus ca trebuie sa ma duc la primarie,INTREBAREA E CE VINA AM EU SI UNDE SA MA DUC SA O REZOLV?multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Vanzare cumparare-masina gogu00772 gogu00772 am o masina de vanzare(ii trebuie schimbata distributia la motor undeva la 500 lei).ma contactat cineva a vazuto si mia dat un avans de 1000 de lei.neam ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Doinita1991 Doinita1991 Ce pot face daca fostul sot nu achita pensie alimentara regulat poate sa achite dupa 2-3 luni daca ii spun eu si atunci cu greu le pune am apelat la ... (vezi toată discuția)
Reziliere abonament telefonie mobila MARCEL2010 MARCEL2010 Buna ziua as dori si eu sa ma ajute cineva cu un raspuns,,cum pot sa scap de un abonament incheiat abuziv la V. Va explic cum sa intamplat. acum o luna imi ... (vezi toată discuția)