avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... conducatorii de echipe cu responsabilitati SSM
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

conducatorii de echipe cu responsabilitati SSM

Buna ziua,

Spuneti-mi va rog ce articol din legea 319 dispune alegerea de catre angajator a conducatorilor de echipe cu responsabilitati SSM?
Si daca reprezentantul lucratorilor este ales dintre si de catre lucratori iar conducatorii de echipe sunt si ei la randul lor lucratori in unitate, de ce acestia din urma nu pot semna procesul verbal de alegere a reprezentantului lucratorilor.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cati L. , utilizator 13:42, 7 Martie 2012
Cati L. a scris:

conducatorilor de echipe cu responsabilitati SSM

Ce intelegeti prin conducatori de echipa cu responsabilitati SSM?
Conducatorul locului de munca?
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Martie 2012
inspectorSSM, utilizator
Da, conducatorul locului de munca. Multumesc pentru corectare. :)
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2012
Cati L., utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine poate semna fisele de protectia muncii? serena82 serena82 Fisele de protectia muncii trebuie sa contina 3 semnaturi : a celui instruit (aici mi-e clar, e vorba de angajat), a persoanei care a efectuat instruirea si a ... (vezi toată discuția)
Fisa/fisele de identificare a factorilor de risc profesional mano0911 mano0911 Buna ziua, Cui revine responsabilitatea completarii fiselor de identificare a factorilor de risc profesional? Eu ca manager de echipa am vreo ... (vezi toată discuția)
Desemnare lucrator reprezentant mopy mopy In urma unui audit am avut observatia ca nu este desemnat/ales/selectat de catre lucratori un reprezentant al acestor (conform HGR 1425, art. 52). Noi avem ... (vezi toată discuția)