avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca pe perioada determinata!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca pe perioada determinata!

Salutari ! Am incheiat la inceputul lunii ianuarie un contract de munca pe 3 luni cu o firma . Azi pe data de 2 anuntat ca trebuie sa ma duc sa imi dau demisia fara nici un motiv ! Se poate face ceva daca nu imi dau demisia ? Ce pot sa-mi faca daca refuz sa-mi dau demisia ? Cum trebuie sa procedez ? Pot sa cer ca pe restul perioadei de 1 luna si 10 zile ramasa pana la incheierea acestui contract sa imi fie platita !
Cel mai recent răspuns: olden , utilizator 19:53, 2 Martie 2012
Demisia nu poate fi impusa de catre angajator, aceasta este un act de vointa unilateral ... legal nu pot sa va faca nimic daca nu va dati demisia , dar in schimb pot sa exercite presiuni asupra dvs astfel incat sa fiti nevoit sa va dati demisia ...

Se poate face un astfel de schimb .. seamana mai mult cu un santaj ”imi dau demisia daca imidai o suma de bani” ...;)
nu puteti cere sa fi ti platit pentru ceva ce nu prestati, legal nu va poate cere demisia, deci va urmati programul conform contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie in concediu medical NKL2111 NKL2111 Buna ziua! Lucrez la o firma de telefonie si de astăzi am intrat in concediu medical. Șefului meu probabil nu i a convenit si m a pus sa mi scriu demisia cu ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa - obligatoriu? maxximus maxximus Ii poate obliga un angajator pe angajati sa renunte la o parte din salariu in schimbul unor tichete de masa echivalente? Adica poate introduce in mod ... (vezi toată discuția)
demisie forțată. bună dimineața! lucrez într-un magazin și ieri am fost anunțate, ... cristina1975 cristina1975 Bună dimineața! Lucrez într-un magazin și ieri am fost anunțate, eu si colega mea, ca din ianuarie inchid magazinul. Problema este ca vîr sa ne oblige ... (vezi toată discuția)