avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Plata pensiei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Plata pensiei

Buna ziua,
Tatal meu a primit avizul de la posta pentru ridicarea primei pensii. Nu stia ca pensia se ridica de la posta pana in ultima zi din luna. Se poate face plata pensiei la Casa jud. de pensii sau o va primi doar luna urmatoare?
Multumesc.

Cel mai recent răspuns: Ditzu , utilizator 18:45, 6 Martie 2012
Pensia se aduce la domiciliu intr-o zi bine stabilita. Daca nu ati fost la domiciliu in ziua respectiva, puteti sa va prezentati la posta pentru ridicarea ei. Nu mai stiu cate zile tine posta pensiile, insa dupa ce a trecut termenul trebuie sa mergeti la casa de pensii teritoriala si sa faceti o cerere de ridicare a pensiei neridicate.
Nu asteptati ca ve-o dea cineva luna urmatoare, la noi nu se intampla asa ceva.
Si trebuia sa mearga tatal dv. cu buletinul.

Sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cupon de pensie ghita49 ghita49 Am citit pe internet ca pentru cei care primesc pensia pe card bancar nu se mai tiparesc cupoane de pensie si implicit nu mai primim acest act. Poate sa-mi ... (vezi toată discuția)
Cupon pensie zohnermariana zohnermariana As dori sa stiu cum pot primi cuponul de pensie daca am schimbat adresa de domiciliu in alt judet,respectiv am flotant in alt oras si alt judet! Va multumesc! (vezi toată discuția)
Plata cartii de munca din afara tarii MihaiSF MihaiSF Buna ziua tuturor, As dori sa stiu daca si cum se poate face plata carti de munca din o alta tara. Sunt plecat in Spania si doresc sa-mi platesc cartea de ... (vezi toată discuția)