Documentele necesare le gasiti pe site-ul onrc.ro - formalitati - persoane juridice - pct. 31.
Avand in vedere ca va fi o cesiune intre asociati, totul se va rezolva intr-o singura etapa, cu conditia sa aveti documentele intocmite corect.
Costurile vor fi in jur de 450 lei.
Incepeti ci o hotarare AGA prin care unul dintre asociati cedeaza si celalalt primeste partile sociale. Se modifica de asemenea si actul constitutiv la capitolele asociati, componenta capitalului social.
Ca si costuri eu am platit in jur de 736 lei dar acest lucru este conditionat de numarul de cuvinte din hotararea AGA
Revin dupa ce am facut deja 2 drumuri la Registru Comertului pentru chichite pe care nu le gasesti pe site: mai intai ca nu le-a placut formularea din Contractul de cesiune cu partile sociale ( am omis sa scriu cota de participare ca ramane 100% asociatului unci, ca altfel nu se intelegea din restul Contractului, in sfarsit...), apoi Statutul nu avea la inceput numele Asociatului Unic si nu al Firmei SRL, asa cum am facut eu, si ultima chichita, dupa ce am reparat astea doua, am mai stat 3 ore la coada a doua zi, ca sa-mi spuna ca nu am facut contorizarea la Hotararea AGA, si s-o printez pe o Declaratie tip. Asta pe unde mai scria pe site-ul lor, nu stiu...ca eu nu am gasit.
Taxele au fost de 460 de lei, platite azi si merg pe 21 sa le ridic.
Ce m-a nedumerit a fost tocmai termenul asta. Am auzit ca peste 30 de zile s-ar publica in MO..poate n-am inteles eu bine.
In sfarsit...mai merg odata sa depun modificarile, si astea nu la ghiseu ci la et 2 in audienta.
Asta e, daca n-avem bani sa platim un expert in hartii, platim cu timpul nostru, pentru ca informarile sunt sumare.
Apropo, pe site-ul lor exista posibilitatea sa depui actele de modificare si online insa numai pt cei care pot semna electronic. Nici asta nu stiam, dar nici nu ti se spune de nici unde.
Bafta mai multa altora !