avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... sala de fitnes
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

sala de fitnes

se pot obtine fonduri europene pentru modernizarea unei sali de fitnes?
daca da.de unde pot sa incep?
ma poate ajuta cineva ?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:45, 3 Martie 2012
Strandurile, Piscinele si Bazele Sportive se numera printre domeniile considerate ca fiind de afaceri eligibile, si pentru care s-ar putea obtine astfel de fonduri.
Pentru a obtine un raspuns concret la problema dvs., este bine sa oferiti detalii privind forma de organizare si unde anume va desfasurati activitatea(urban, rural)
Pe langa fondurile europene sunt si alte surse de finantare, programele nationale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nicu_maryia nicu_maryia Buna ziua.As dori sa stiu si eu daca pot obtine un imprumut de la fondurile europene pentru o firma individuala ? (vezi toată discuția)
Fonduri europene hala realizare cablaje auto BalogEugen BalogEugen Buna! Sunt student in anul I in domeniul Inginerie Electrica si m-am tot gandit pentru o afacere pentru viitor in domeniu. Planul meu ar fi o hala de ... (vezi toată discuția)
Obtinere fonduri europene pentru cabinet stomatologic Lehadusionut Lehadusionut Buna ziua, As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene pentru deschiderea unui cabinet stomatologic. Detin apartamentul in care se va desfasura ... (vezi toată discuția)