avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... urgent! dupa partaj un alt proces in care sa-i dau ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

urgent! dupa partaj un alt proces in care sa-i dau bani pe un apartament

Am avut un proces de partaj in care el mi-a cerut sa-i dau bani cum ca el ar fi dat bani pt anumite renovari(acoperis, geamuri, usa). A cerut 9.000 ron ai a obtinut 2.000 ron. A mai cerut si alte bunuri care au fost impartite(de valori mai mici). A fost o masina de 30.000 de euro pe care a vandut-o in timpul procesului si a cumparat alta. mi-a dat bani din ce a obtinut din vanzarea masinii. mi-a cerut 25.000 euro a obtinut 5.800 euro pe eu i-am platit abia saptamana aceasta. mi-a facut un proces pt ca nu am dat banii cand a venit executorul acasa. in acest proces cere apartamentul contra acestei sume. eu in 2010 am vandut apartamentul cel aveam de la mama (cu 3 ani inainte de casatorie). in 2011 s-a dat sentinta ca am de plata cei 5.800 de euro pe care i-am dat. acum s-a gandit ca vrea bani de la apartamentul vandut dar nu jumatate din pretul cu care l-am vandut ci la cat este acum pe piata. ce parere aveti? Mentionec ca au sunt cea care creste copilul in varsta de 8 ani (in vara).
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 20:54, 2 Martie 2012
......Daca vi se pretinde o suma de bani pentru un apartament vandut de catre Dvs, iar acesta este dobandit inainte de casatorie, apartamentul nu va intra in masa comuna partajabila. Pentru a putea fi ajutata fiti putin mai explicita, - nu va grabiti....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces partaj - executare silita blueyeshellen blueyeshellen Buna ziua! Am trait cu o persoana in concubinaj din 2002 pana in aprilie 2007 cand ne-am casatorit. In 2004 s-a nascut o fetita. In aprilie 2007 ne-am ... (vezi toată discuția)
Impartire bani divort cristina_2013 cristina_2013 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez pt ca sotul sa nu-mi ia banii la divort. Situatia este urmatoarea: - salariul meu este cel putin dublu fata ... (vezi toată discuția)
Ajutati ma cu un sfat lucicm lucicm Buna ziua, In urma cu ceva timp am avut proces de divort am obtinut custodia copilului si pensie alimentara 150 ron (minim pe economie), In perioada in care ... (vezi toată discuția)