avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Programul Rabla
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Programul Rabla

Buna seara am si eu o mare nelamurire legata de acest program. De curand am cumparat de la cineva o masina pe care in momentul de fata vreau sa o duc la Rabla, pana aici toate bune, problema este insa la acte, ultimul propietar din talon (Andrei) este decedat, masina a fost dobandita de fiul acestuia (Marius) prin act de succesiune dar singurul lucru pe care l-a facut a fost acela de a trece masina la financiar pe numele lui. Mai departe masina a fost facuta cadou nepotului (Horia), fiind scoasa de la financiar (de la Marius) si trecuta pe numele lui Horia fara alte demersuri. Acum apar eu in joc, am cumparat masina de la Marius si am la ea carte+talon+act vanzare-cumparare+fisa de la financiar (cea prin care Marius a scoso de pe numele lui si a trecut-o pe numele lui Horia)+fisa de la financiar (pe numele lui Horia), iar la cerere pot obtine si o copie dupa certificatul de succesiune.Intrebarea este daca pot duce eu personal masina la remat avand aceste acte?(Marius fiind plecat din tara) Daca nu ce solutie as putea avea?Cineva m-am sfatuit sa o inscriu pe numele meu si dupa sa o duc la remat dar nu ma prea coafeaza din cauza timpului si a banilor pe care ii dau aiurea (in jur de 700 ron) Ce pot face? astept cu nerabdare un raspuns
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Martie 2012
mbabx, utilizator

Alte discuții în legătură

Vandut si cumparat din nou masina dupa 2 luni nefiind inscrisa in termenul de 30 de zile catalin tutu catalin tutu am vandut masina unui coleg cu contr.de vanzare cumparare ,trecerea pe spate a talonui instrainat catre si data aferenta,scoaterea mea de pe rol si viza de la ... (vezi toată discuția)
Cum e corect? marbit marbit Anul trecut am vandut o masina DACIA 1310, dar cumparatorul neavand bani de treanscriere, am facut doar un contract de vanzare-cumparare de mana, semnat de ... (vezi toată discuția)
Programul rabla cu o rabla cu vechiul propietar in acte. buna ... dan996 dan996 Programul rabla cu o rabla cu vechiul propietar in acte. Buna seara! Mama a cumparat in urma cu 4 ani o masina destul de veche care s-a defectat foarte ... (vezi toată discuția)