avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Programul rabla cu o rabla cu vechiul propietar in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Programul rabla cu o rabla cu vechiul propietar in acte. Buna ...

Programul rabla cu o rabla cu vechiul propietar in acte.
Buna seara! Mama a cumparat in urma cu 4 ani o masina destul de veche care s-a defectat foarte repede. Mama are act de vanzare cumparare (plateste impozit la primarie) , talonul si cartea de identitate. Pentru ca a fost foarte putin folosita nu a mai fost trecuta pe numele mamei in documente, in Talon si Carte ramanand vechiul propietar.
Cu documentele actuale, se poate merge la prgramul rabla ?

Alte discuții în legătură

Programul rabla 2013 - proprietar diferit de persoana din talonul masinii angel_3ro angel_3ro Buna ziua tuturor! Ma ajutati cu un sfat? O sa cumpar o masina prin rabla 2013, stiu ca inca nu s-a stabilit nimic dar vroiam sa va intreb daca stiti din ... (vezi toată discuția)
Radiere fiscala. buna ziua ! as dori sa stiu cum pot scapa de ... dan996 dan996 Radiere fiscala. Buna ziua ! As dori sa stiu cum pot scapa de plata impozitului ( raderea fiscala ) in urmatoarea situatie : Am cumparat o masina acum ceva ... (vezi toată discuția)
Casare autoturism teo62 teo62 Am detinut un autoturism , l-am dat unei persoane cu contract de vanzare cumparare, actele autoturismului sunt tot pe numele meu, respectiva persoana nu a ... (vezi toată discuția)