avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere fiscala. Buna ziua ! As dori sa stiu cum pot ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere fiscala. Buna ziua ! As dori sa stiu cum pot scapa de ...

Radiere fiscala.
Buna ziua ! As dori sa stiu cum pot scapa de plata impozitului ( raderea fiscala ) in urmatoarea situatie :
Am cumparat o masina acum ceva timp la care am facut act de vanzare cumparare si a fost trecuta la primarie la impozit. Pentru ca masina s-a defectat si am reusit sa fac rost de alta nu am mai imatriculat-o pe numele meu , talon si carte ramas pe numele vechiului propietar.
Cum pot face sa o scot de la impozit ? Pur si simplu vreau sa o dau la fiare vechi , costa prea mult reparatia si nici sa platesc 60 si ceva de lei pe an aiurea nu mai vreau.
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Probleme la vanzare-cumparare auto GabrielCim GabrielCim Am cumparat de curind un auto. De fapt am facut schimb de masini si eu am platit o diferenta de bani. Am incheiat 2 contracte de v-c. Am ascultat ce mi-au spus ... (vezi toată discuția)
Cum radiez fiscal masina costelpandele costelpandele buna ziua in urma cu un am am cumparat o masina toate actele in regula am inscriso la primarie totul in regula dar in perioada urmatoare am avariato destul ... (vezi toată discuția)
Radiere vehicul vechi, neinmatriculat buna ziua, sunt din prahova ... Ipitt31 Ipitt31 Radiere vehicul vechi, neinmatriculat Buna ziua, Sunt din Prahova si am o masina achizitionata in 2014 prin contract de vanzare cumparare de la o ... (vezi toată discuția)