avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... casare autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

casare autoturism

Am detinut un autoturism , l-am dat unei persoane cu contract de vanzare cumparare, actele autoturismului sunt tot pe numele meu, respectiva persoana nu a inregistrat-o pe numele sau, de la financiar l-am scos de la impozite si taxe, taxele au fost platite de actualul proprietar, vreau sa-mi recuperez inapoi autoturismul cu contact de vanzare cumparare si sa o inregistrez la taxe si impozite inapoi pe numele meu.
Intrebarea mea este:
Fiind titular in actele masinii(talon si carte de identitate), o pot radia ca sa o dau la casare pentru programul RABLA dupa ce o cumpar de la persoana careia i-am vandut-o?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:35, 6 Iunie 2016
Ca sa reintrati in posesia vehiculului trebuie sa incheiati contact de vanzare cumparare pentru care sunt necesare certificat fiscal si fisa de radiere-documente pe care detinatorul vehiculului nu popate sa le prezinte deoarece nu a finalizat procedura de inmatriculare si nu a inregistrat auto pe rolul sau fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum radiez fiscal masina costelpandele costelpandele buna ziua in urma cu un am am cumparat o masina toate actele in regula am inscriso la primarie totul in regula dar in perioada urmatoare am avariato destul ... (vezi toată discuția)
Radiere din circulatie CeliaMariana CeliaMariana Buna seara! Cum pot radia un autoturism pe care nu l-am înmatriculat pe numele meu? Mentionez ca am actele in original ale masinii si contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Problemă radiere autoturism lucky81kta lucky81kta Vă salut. Am și eu o problemă la care sper să găsesc o rezolvare cu ajutorul dumneavoastră. În anul 2014, în urma unui accident am considerat că ... (vezi toată discuția)