avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Declaratia notariala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Declaratia notariala

Buna ziua.Care este procedeul prin care se poate anula o declaratie notariala?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 09:31, 3 Martie 2012
dati o noua declaratie notariala care o anuleaza pe cea veche.desigur. daca acesta declaratie a produs efecte juridice se complica lucrurile, deoarece trebuie anulta si actul subsecvent...
Acelasi procedeu prin care ati dat-o. Mergeti la notarul care a intocmit declaratia si mai faceti una prin care o anulati pe prima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la succsiune in favoarea mamei pgru1977 pgru1977 buna ziua,tatal meu decedat in ianuarie si eu si mama in viata am facut actul succesorial!din pacate nu am stiut ca pot renunta la succesiune in favoare ei si ... (vezi toată discuția)
Partajul facut in timpul casatoriei poate fi atacat dupa divort de fostul sot? imobiliare imobiliare O simpla declaratie la notar, ca sotia renunta in favoarea sotului, la partea ei din garsoniera cumparata in timpul casatoriei mai poate fi atacata dupa ... (vezi toată discuția)
Anulare act de mostenitor gicanu71 gicanu71 va rog sa ma ajutati cu,urmatoarea speta. tatal meu a decedat in 2004 iar ca mostenitori au ramas mama si doi copii. in anul 2007 bisnitarii de terenuri ... (vezi toată discuția)