avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vreau sa ma despart de el
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vreau sa ma despart de el

sttau cu un baiat de 2 ani in concubinaj am cumparat multe impreuna. Dar acum nu se mai poate sa traiesti cu o pers ca el. Iar eu vreau sa plec de la el ce pot sa fac daca ma da in judecata ce pird eu? ma intereseaza foarte mult ce pierd eu si ce castiga el. sau daca am sansa sa castig eu
puteti pretinde ca este al dvs doar ce puteti demonstra ca este al dvs cu acte ( chitante, facturi...etc)
Si poate sa imi ceara bani sau ceva de genul asta?
doar daca plecati cu ceva ce poate demonstra ca-i apartine
Dar bani nu poate sa imi ceara
Cazul dvs. trebuie analizat in concret deoarece trebuie stiut exact cum se prezinta situatia in raport de fiecare bun cumparat.
Ceea ce a cumparat fiecare si are dovada ii apartine aceluia care dovedeste.
Hainele de dama va apartin dvs. iar hainele barbatesti ii apartin lui.V-am dat un exemplu dar...este greu de spus mai mult.

Alte discuții în legătură

Bunuri dobândite de concubini Kathyp Kathyp Am avut o relatie de concubinaj de 4 ani si jumatate, anul trecut de Craciun mi-a cumparat inelul de logodna...ne-am despartit recent, minora a ramas la mine ... (vezi toată discuția)
Partaj bun imobil dupa divort smart accounting business srl smart accounting business srl Buna ziua, as dori sa stiu daca , in cazul in care la partaj se solicita impartirea unui bun imobil dobandit anterior casatoriei de una din parti in baza ... (vezi toată discuția)
Stabilire paternitate gigigheroghe gigigheroghe Buna ziua, Daca un barbat are o aventura de o noapte cu o fata care ramane insarcinata doreste sa nu isi recunoasca copilul ce sanse are? Daca nu se prezinta ... (vezi toată discuția)