avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... caut angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

caut angajator

cum pot afla angajatorul fostului sot daca in baza de date a CNAS apare ca asigurat
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 22:27, 3 Martie 2012
Aveti doua posibilitati : fie va uitati in c.i.m. al sotului dvs si vedeti datele de identitate ale acestuia, fie mergeti la Casa de Pensii si solititati eliberarea unui certificat de stagiu de cotizare , unde va apare CUI angajatorului - dupa CUI se poate identifica denumirea acestuia.
daca sunt fosta sotie nu pot sa vad c.i.m. al acestuia, casa de pensii poate sa-mi elibereze acest certificat de stagiu?
alta modalitate mai exista?
Stiti denumirea acestuia? ... nu cunosc îndeamănunt practica Caselor de Pensii, insa pot sa va spun ca in Bucuresti s-a putut obtine un astfel de certificat de catre o alta persoana .. s-a prezentat cu numele si cnp-ul persoanei care dorea acest lucru.
stiu datele acestuia dar casa de regula nu comunica aceste date.
oricum multumesc frumos
Nu cunoasteti nici denumirea societati la care lucreaza ? ....

Alte discuții în legătură

Conflicte de munca lovdreams lovdreams Buna ziua.Lucrez la o firma particlara de 4 ani.Zilele acestea din \"greseala\" am dat peste fisa fiscala de pe anul trecut si am observat ca salariul a avut 5 ... (vezi toată discuția)
Carte de muncă fără instructaj Burlacu Alina Burlacu Alina Bună seara! As vrea vă rog sa-mi spuneți, dacă la locu de muncă nu mi-a mai dat sa semnez protectia muncii cam de vreo sase luni, este posibil să nu mai ... (vezi toată discuția)
Daca sunt angajata Florybacaoanu Florybacaoanu Buna ziua cum pot afla daca sunt angajata si daca mi se platesc toate darile catre stat in conditiile in care suntem 2 angajati nu am semnat stat de plata nici ... (vezi toată discuția)