avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... caut angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

caut angajator

cum pot afla angajatorul fostului sot daca in baza de date a CNAS apare ca asigurat
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 22:27, 3 Martie 2012
nu cunosc decat ca este inregistrat in programul cnas ca asigurat si ca apare in evidenta ING-pensii obligatorii cu cotizatiile lunare pt ca am primit desfasuratorul pe anul trecut la vechea adresa care erea comuna dar nu apare si codul unic de inreg al angajatorului.
Exista o rezolvare ... insa nu stiu in ce masura va poate ajuta cei de la ITM ... sunteti din Bucuresti?
nu, sunt din rm valcea
Asa cum v-am spus numai ITM-ul va poate ajuta ...
O alta solutie este sa va adresati Administatiei Financiare din R.V.si pe baza codului numeric personal al exsotului,care este codul sau de identificare ca platitor de impozit,acesta sa fie identificat ca contribuabil platitor de impozit /salariu, in fisa fiscala depusa de angajatorul sau(de fapt borderoul,caci fisa se transmite electronic)Astfel puteti afla exact si ce venituri a obtinut pe 2011,probabil nu identificati angajatorul pt. a i se putea trimite o poprire . Daca sunteti intr-un proces si instanta cred ca ar putea adresa cererea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflicte de munca lovdreams lovdreams Buna ziua.Lucrez la o firma particlara de 4 ani.Zilele acestea din \"greseala\" am dat peste fisa fiscala de pe anul trecut si am observat ca salariul a avut 5 ... (vezi toată discuția)
Carte de muncă fără instructaj Burlacu Alina Burlacu Alina Bună seara! As vrea vă rog sa-mi spuneți, dacă la locu de muncă nu mi-a mai dat sa semnez protectia muncii cam de vreo sase luni, este posibil să nu mai ... (vezi toată discuția)
Daca sunt angajata Florybacaoanu Florybacaoanu Buna ziua cum pot afla daca sunt angajata si daca mi se platesc toate darile catre stat in conditiile in care suntem 2 angajati nu am semnat stat de plata nici ... (vezi toată discuția)