avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... taxa timbru
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

taxa timbru

pentru o cerere prin care solicit instantei sa platesc datoria in termen de 6 luni in functie de veniturile mele ce taxa de timbru as plati, fixa sau la valoarea datoriei pe care trebuie sa o platesc?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:17, 3 Martie 2012
Ce obiect are actiunea dvs : ... intrucat pentru cererile evaluabile in bani taxa se plateste la valoare. iar pentru cele neevaluabile in bani se plateste o taxa fixa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru Marina72 Marina72 As dori o lamurire la urmatoarea situatie: am deschis un dosar de recurs pentru o mostenire impotriva hotararii date de instanta de fond. Conform incheierii ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat Conductor74 Conductor74 Mi s-a cerut pentru apel același onorariu ca pentru procesul inițial, este normal? Eu știam ca pentru recurs se plătește la jumătate celui inițial (vezi toată discuția)
Scutire taxa judiciara de timbru ioanandrei ioanandrei Reclamanta - persoana fizica , initiaza o cerere de constatare a nulitatii absolute a unui contract de vinzare -cumparare imobil. Cererea este incadrata de ... (vezi toată discuția)