avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... operare revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

operare revisal

daca intru in crestere copil cum se opereaza in revisal si in cat timp de sc la care lucrez.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:42, 3 Martie 2012
Contractul individual de munca se suspenda pe perioada concediului pentru cresterea copilului.
Se opereaza suspendarea c.i.m. in baza art.51 lit.a C.mun. ... durata suspendarii poate fi de 1 an sau de 2 ani ori in cazul copilului cu handicap de 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pt cresterea copilului ramona74 ramona74 concediul pt cresterea copilului se inregistreaza in revisal? (vezi toată discuția)
Angajata insarcinata, inregistrare in revisal simavio simavio Buna ziua, Am o angajata care va naste in curand care sunt pasii de urmat pt mine inspector de personal?Cum inregistrez in REVISAL.Va multumesc. (vezi toată discuția)
Am urmatoarea situatie : salariata are cim suspendat pentru crestere ... YoAlle YoAlle Am urmatoarea situatie : Salariata are CIM suspendat pentru crestere copil cu handicap pana la 3 ani de zile . Certificatul de handicap este eliberat pentru ... (vezi toată discuția)