avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu pt cresterea copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu pt cresterea copilului

concediul pt cresterea copilului se inregistreaza in revisal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:07, 29 Mai 2012
Conform HG 500/2011 se inregistreaza in Revisal concediul pentru cresterea copilului pana la implinirea varstei de unu, doi sau trei ani, in cazul copilului cu handicap.
HG nr.500/2011:
Art. 3 (2) Registrul se completeaza in ordinea angajarii si cuprinde urmatoarele elemente:
......
h) perioada si cauzele de suspendare a contractului individual de munca, cu exceptia cazurilor de suspendare in baza certificatelor medicale;
.....

Art. 4 (1) Completarea, respectiv inregistrarea in registru a elementelor prevazute la art. 3 ....
c) elementele prevazute la art. 3 alin. (2) lit. h) se inregistreaza in registru in termen de maximum 20 de zile lucratoare de la data suspendarii;
......

Prin urmare, suspendarea c.i.m. in baza art.51 lit.a C.mun. se va opera in REVISAL in termen de 20 de zile lucratoarea de la data intrarii in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata delia2007 delia2007 Buna ziua. Un concediu fara plata se opereaza in revisal in ziua in care este solicitat de salariat sau cu cateva zile inainte? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Declarare in revisal nou suspensare ccc ioana.diana.cristea ioana.diana.cristea Buna ziua. In mai multe articole pe care le-am citit, am vazut ca nu se declara in Revisal-ul nou suspendarea CIM pentru CCC. Am intrat si in programul Revisal ... (vezi toată discuția)
Completare in revisal concedii medicale rusualexandra rusualexandra Se inregistreaza in Revisal concediile medicale. Am primit un raspuns \\"conform art.3 alin.2 lit h din HG 500/2011\\" concediile medicale nu se inregistreaza ... (vezi toată discuția)