avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Incheiere contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Incheiere contract de intretinere

Va rog sa-mi spuneti daca se poate incheia un contract de intretinere numai cu un titlu de proprietate asupra imobilului. Proprietarul nu si-a intabulat casa, nu are CF.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 21:18, 3 Martie 2012
Nu se poate fara cadastru si intabulare. Pentru ca acest contract se inscrie in cartea funciara fiind translativ de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer de proprietate morys morys Este posibil ca mama, respectiv bunica mea sa imi transfere o parte din proprietatile pe care le detin conform unor titluri de proprietate si a unor contracte ... (vezi toată discuția)
Donatie teren+casa Cristina Pandrea Cristina Pandrea Buna seara, Doresc sa donez o casa si teren surorii mele. Mentionez ca este casatorita. Ma intereseaza care sunt pasii de urmat,ce documente sunt necesare ... (vezi toată discuția)
Intabulare imobil casa si teren URIAS URIAS Buna ziua, Bunicii mei au cumparat in anul 1963 in baza unui contract de mana un imobil casa si teren. În prezent acest imobil imi apartine mie tot in baza ... (vezi toată discuția)