avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Atact dDOS
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Atact dDOS

salutare, lucrez in mediul it si de vreo 3 saptamani sunt victima unor atacuri de tip ddos.
siteurile sunt cu continut adult(filme embed - sunt pt distributie gratuita pe alte siteuri, gen redtube), dar nu sunt siteuri amatoriale, ci siteuri pozitionate foarte bine in motoarele de cautare cu sute de mii de afisari zilnice.
ideea e ca acest atac mi-a produs pagube foarte mari(mii, zeci de mii de euro) pe care eu trebuie sa le acopar. mar putea ajuta vreo plangere la politie? am loguri de la atac(unde se vede latime de banda cu care ataca, ipul meu care este atacat)+ facturile generate de atacul sau. treaba este serioasa si sper sa nu preintampin probleme din cauza tipurilor de siteuri(nisa adult). sfaturi? ar putea fi cv probleme din cauza categoriei websiteurilor?
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Martie 2012
demonel, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters56297 , utilizator 21:12, 18 Iunie 2012
Sã o luãm pe rând.
Sunteţi specialist IT
1. Host-ul dumneavoastrã deţine servere puternice, capabile sã facã faţã unui atac de tip dDos mediu?
2. Aţi oferit serverului o lãţime de bandã şi spaţiu în plus ?
3. Sistemul de updatare este on, iar antivirusul şi antispyware-ul au fost active pe perioada atacurilor ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atac cibernetic - caut o directie mark2013 mark2013 Buna ziua, De mai bine de 48 de ore suntem tinta unui atac cibernetic de tip ddos (Distributed Denial of Service - este un tip de agresiune prin care se ... (vezi toată discuția)
Atac virusi ContSters269461 ContSters269461 De mai mult timp PC-ul meu se viruseaza, ca si altele. In ultima vreme, este chiar suparator. Apelind la un specialist si verificind dupa IP-ul de unde au fost ... (vezi toată discuția)
Gdpr si domeniul it ioan.acalfoaie ioan.acalfoaie Buna ziua. As vrea sa clarific cateva aspecte legate de domeniul IT si aplicarea regulamentului de protectie a datelor in acest domeniu. In compania unde ... (vezi toată discuția)