avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract publicitate + Anexa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract publicitate + Anexa

La conceperea unui contract se poate adauga o Anexa, sau doua Anexe care sa poata fi completate cu niste detalii de catre beneficiar, detalii care ar fi vitale pentru indeplinirea obiectivului contractului ?

Sa zicem ca fac publicitate pt X pentru 10 locatii - pt inceput. Locatiile pot sa le cer intr-un chestionar anexa atasat contractului ?
Cel mai recent răspuns: Flavius1984 , utilizator 14:35, 4 Martie 2012
Da sigur ca da, este important sa faceti mentiune in prezentul contract ca este insotit de anexe care fac parte integranta din prezentul contract si anexele respective sa fie semnate si stampilate de beneficiar, intocmai ca intreg contractul.
Ultima modificare: Duminică, 4 Martie 2012
Flavius1984, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanzare-cumparare ap. prin notariat, stampilat, inregistrat, dar nesemnat de parti Lidia2012 Lidia2012 Am incheiat un act de vanzare-cumparare a unui apartament , dar Notariatul ne-a eliberat partilor cate 2 exemplare DUPLICAT, care poarta stampila in sec a ... (vezi toată discuția)
Semnarea si stampilarea facturilor DAIANA_ DAIANA_ Am si eu o rugaminte si sper ca ma veti edifica cu privire la aceasta problema ! [b]Mai este obligatoriu ca facturile sa fie semnate si stampilate? [/b]E ... (vezi toată discuția)
Se poate lua in calcul ca proba? Jurist TM Jurist TM Buna ziua! Societatea la care sunt administrator este in litigiu cu un fost client pt. neplata unei facturi. ( se judeca la Curtea de Arbitraj) Acestia ... (vezi toată discuția)