Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti si mie cum sa procedez,in cazul in care nu am primit fisa fiscal pentru anul 2011.Am lucrat 3 luni la un patron si nu am primit fisa fiscala. Se mai depune la finante su o depune patronul? Multumesc
Fisele fiscale pentru anul 2011 trebuiau depuse la Fisc pana la finalul lunii februarie, amenzile pentru depunerea in termen a formularelor fiind intre 1000 si 5000 de lei pentru angajatorii persoane juridice.
Angajatorii vor edita fisa fiscala in format hartie, in doua exemplare semnate si stampilate, conform legii: unul se pastreaza de catre angajator, iar celalalt se inmaneaza angajatului.
Nu va amendeaza pentru asa ceva. Puteti sa mergeti la fostul angajator s-o solicitati daca va trebuie sa obtineti un imprumut bancar. In rest ca sa faceti cu ea. A , poate doriti sa directionati 2% din impozitul pe venitul sub forma de salariu obtinut in 2011, catre un ong? Pentru asta v-ar mai fi necesara.
Ma gandesc, ca daca nu am primit fisa fiscala, e posibil ca patronul sa nu-mi fi platit darile catre stat ?N u vreau sa iau amenda ca nu am depus fisa fiscala , precizez ca am lucrat la patron,nu angajator persoana juridica. Multumesc