avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Licitatie inchiriere spatiu
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Licitatie inchiriere spatiu

Buna ziua , am vrut sa particip lainchirierea unui spatiu intr-o institutie publica, dar am intarziat cu oferta , si licitatia s-a desfasurat fara mine . In caietul de sarcini era mentionata o Hotarare a guvernului nr. 1228 / 1990 privind aprobarea metodologiei de inchiriere si locatie de gestiune. Pot sa contest organizarea licitatiei dupa aceasta hoarare - ca fiind abrogata - , desi nu am participat la licitatie ?
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Dumitru DASCÃLU , Avocat 17:04, 4 Martie 2012
puteti contesta,
dar nu aveti interesul de a ataca o licitatie la care nu ati participat doar pe motivul ca a fost indicat un act caduc, prin urmare nu aveti şanse de a caştiga o astfel de contestatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caiet de sarcini inchiriere spatii andreeaaura andreeaaura In caietul de sarcini privind inchirierea prin licitatie publica cu strigare a unor spatii de 1 m.p. se solicita anul fabricatiei aparatelor ce urmeaza a fi ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu apartinand domeniului public dumitrulaura dumitrulaura Ce procedura se aplica in cazul licitatiei prevazute de legea 213/1998 privind inchirierea bunurilor din domeniul public? In lege scrie ca inchirierea sau ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala zaganescu zaganescu O firma care participa la o licitatie care nu este cu strigare ci cu oferta econimica depusa in plic inchis poate fi asociat la o alta firma participanta? Cei ... (vezi toată discuția)