avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice caiet de sarcini inchiriere spatii
Discuție deschisă în Achiziţii publice

caiet de sarcini inchiriere spatii

In caietul de sarcini privind inchirierea prin licitatie publica cu strigare a unor spatii de 1 m.p. se solicita anul fabricatiei aparatelor ce urmeaza a fi instalate. In ce masura se poate contesta aceasta cerinta?
Cel mai recent răspuns: andreeaaura , utilizator 11:59, 25 Martie 2014
In actul normativ in temeiul caruia se deruleaza licitatia, trebuie sa fie precizate si caile de atac.
In mod normal, ele ar trebui sa fie precizate si in caietul de sarcini.
Se poate depune contestatie in 24 de ore de la desfasurarea licitatiei. Mi de pare aberant sa impui/conditionezi unui potential client ca el sa fi achizitionat intr-un anumit an un numar de ..utilaje. . Pe de alta parte, ar fi normal sa se puna accent pe calitatea produsului finit si nu pe un anumit an de fabricatie, acesta nefiind relevant intrucat piesele necesita inlocuire periodica punctul forte fiind materia prima utilizata si nu agregatul in sine.
Atentie ! Termenul precizat de dvs. este utilizat de catre cei ce au participat la licitatie si contestatia se depune asupra rezultatului licitatiei. Daca nu aveti precizat un alt termen in lege sau caietul de sarcini, inseamna ca, contestatia asupra caietului de sarcini o puteti depune oricand pana la deschidere(de preferat cat mai repede).
Se cer multe prostii prin caietele de sarcini, daca le contestati, fundamentati si temeinic contestatia.
Ultima modificare: Marți, 25 Martie 2014
vlad nicolae, moderator
Ok!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatii aranjate sau doar erori?!? (proiectare constructii) trandafir88 trandafir88 Firma la care lucrez intentioneaza sa participe la o licitatie prin care putem castiga un contract pentru eleborarea Studiilor de fezabilitate, Proiectelor ... (vezi toată discuția)
Formulare contestatie proces verbal licitatie Sonlic Sonlic La o licitatie publica deschisa s-au prezentat 2 licitatori. Lichidatorul judiciar este reprezentantul unei societati aflata in faliment a carui bun este scos ... (vezi toată discuția)
Executare scrisoare grantie bancara de participare la licitatie rh rh Societatea A participa la o licitatie pentru achizitie de bunuri. Organizatorul licitatiei,deschide ofertele primite (3) si confirma ca societatea A are pretul ... (vezi toată discuția)