avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Plata asigurarilor de sanatate pt. A.F.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Plata asigurarilor de sanatate pt. A.F.

Buna. sunt pensionar si am un I.F. impreuna cu sotia,in fiecare an depun declaratia de venit 200,de curand mi-a venit o scrisoare ca trebue sa platesc asigurari de sanatate din 1995 pana in 2011 + majorari exorbitante. Nu inteleg cum calculeaza CNAS-ul asigurarile de sanatate pentru I.F.????? Eu platesc asigurari de sanatate din pensie.
Cel mai recent răspuns: Cecilia ROSU CECILIA , Avocat 18:06, 4 Martie 2012
Contributia la C.N.A.S se achita la veniturile realizate. Aveti grija sa nu achitati decat pe ultimii cinci ani, adica pe perioada 2005-2011. Restul s-a prescris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotia a platit asigurarea cass dobindind calitatea de asigurat si in cazul meu coasigurat victor12 victor12 asta timp de 5 ani pina in 2011 inclusiv ,eu am un I.F.mia venit de plata cas din 2006_2011 in perioada aceasta vaniturile reale I.F. sint mici 2006_752lei, ... (vezi toată discuția)
Contributie de asigurari sociale de sanatate pfa niculaucarmen niculaucarmen am primit de la Casa de Asigurari de Sanatate o decizie de impunere care constituie si instiintare de plata. Sunt persoana fizica autorizata si desfasor ... (vezi toată discuția)
Plata cass - obligatorie? serban sorel serban sorel avem un IF din 2005 si ne asigura un venit de sub un salariu minim pe economie la doi adulti de 53 de ani ,42 de ani si un copil de 8 ani.Am primit o ... (vezi toată discuția)