avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plata pensie alimentara minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plata pensie alimentara minor

Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti ce pot sa fac in situatia in care detin o hotarare judecatoreasca care il obliga pe tatal fiului meu (care este minor) sa plateasca 25%din cat castiga si acesta nu isi face datoria conform acestei hotarari, in sensul ca lucreaza in Anglia fara contract dar cu acte in regula pt sedere si munca in tara respectiva si trimite din ce in ce mai rar bani copilului si nu 25% din salar. Cum ar trebui sa procedez in acest sens si daca as putea cere banii din urma care nu i-a platit in situatia in care se dovedeste ca trebuia sa trimita mai mult (deoarece am vazut un document cu suma care o castiga) si da mult mai putin si mai rar decat spune legea. Ba mai mult acum ameninta ca nu mai trimite deloc.
Cel mai recent răspuns: bobita111 , utilizator 20:07, 4 Martie 2012
Cum dovediti ca munceste ? Cum dovediti cat castiga ?
am adresa unde locuieste si am copie a datelor de pe fluturasul de salariu, de unde se poate gasi locul de munca si de unde probabil s-ar putea dovedi salariul si perioada de lucru.
Multumesc!
Pentru ca aveti stabilit deja pensia in procent, nu mai aveti ce face in instanta. Executorii judecatoresti nu au competenta in afara tariii. Poate va sunt utile informatiile din link
[ link extern ]
Cred ca e mai bine sa vb cu tatal, sa va intelegeti amiabil si sa trimita de bunavoie bani pt copil
Multumesc mult pentru raspuns!
Sa aveti o primavara frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara gheorghemonica80 gheorghemonica80 buna seara, am depus o plangere la politie pt abandon de familie, din feb 2014 nu am mai primit nici un ban cazul s-a clasat cu NUP, deoarece nu are loc de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara din anglia AnnaAndrei7 AnnaAndrei7 An avut o relație cu un barbat din care a rezultat un copil. Ne-am despărțit, eu am plecat in Anglia sa muncesc,am lasat fata cu el.Acum ma da in judecata ... (vezi toată discuția)
Asigurare medicala pentru membrii familiei lucyfer lucyfer Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti daca e posibil sa se faca asigurare medicala a membrilor de familie in cazul in care doar unul din soti e salariat si care ... (vezi toată discuția)