vreau sa stiu daca sa stabilit la termenul urmator proba cu inscrisuri si martori pot la alt termen sa aduc inscrisurile ca proba?adica mai exact pot sa depun inscrisuri ca proba pe toata perioada litigiului de munca sau numai la termenul urmator?
A doua regulă de administrare a probelor, statornicită de art.168 alin.2 C.proc.civ., prevede că administrarea dovezilor se face în ordinea stabilită de instanţă, fie că ea se va desfăşura la acelaşi termen „pe cât cu putinţă” sau la termene diferite.
Prin urmare, instanta poate acorda un nou termen pentru administrarea dovezii prin inscrisuri.
dar eu nu vreau sa cer un alt termen, ci vreau ca la termenul asta care vine sa nu depun probele mele prin inscrisuri chiar daca e termen pt depunere probe cum a zis judecatoare la termenul trecut...vreau sa le depun la alt termen deoarece astept mai intai declaratia martoriilor si dupa asta vreau sa depun inscrisuri...adica cite 2-3 inscrisuri la termen sa zicem...nu neaparat toate odata...exista vreo lege care interzice asta?sau e posibil ca judecatoare sa nu mi le accepte spunand ca nu le am depus la termenul stabilit de instanta?
Administrarea probelor nu se face dupa vointa reclamantului sau a paratului ... exista anumite reguli care trebuie sa fie respectate ... vedeti Codul de procedura civila.
Instanta nu va accepta ca la fiecare termen de judecata sa depuneti cate un nou inscris ... legea prevede clar termenul in care trebuie sa fie depuse inscrisurile.
La termenul urmator ar trebui audiati matorii. Este chiar in interesul dvs. sa depuneti inscrisurile dupa declaratiile martorilor!
Inscrisuri puteti sa depuneti pana cand instanta va da cuvantul pe fond! Nu exista in Codul de procedura civila niciun articol care sa stabileasca un termen-limita pentru depunerea inscrisurilor!
Citare martori
toy_story
Buna ziua,
Instanta ne-a solicitat sa aducem martori intr-un proces pe litigiu de munca, si ne-a solicitat expres lista in 5 zile.
Ce se intampla daca nu o ... (vezi toată discuția)
Probe proces
mihailaurentiu
Buna ziua.Am un proces pe litigii de munca,am depus concluzii scrise cu o luna inainte de termenul de judecata,parata a depus intampinare prin fax cu o zi ... (vezi toată discuția)