avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Notificare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Notificare

Care sunt pasii urmatori unei notificari pentru comunicarea unei note de constatare a Directiei de finante publice in vederea retinerii unor drepturi salariale?
Am trimis notificari tuturoro celor care trebuie sa dea banii inapoi.
Care sunt pasii urmatori?
Multumesc!

Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 09:34, 5 Martie 2012
Opinia mea este ca nu mai trebuie decat sa faceti acele retineri/returnari de sume.
Si daca angajatii nu sunt de acord?
Nu trebuie dati in judecata?
Se pot face retinerile fara acordul lor?
Salariatii au primit o plata necuvenita, deci sunt obligati sa returneze sumele respective fie debuna voie fie prin instanta.
Fiind vorba de institutie publica, ei treuie sa returneze sumele integral si o singura data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota de informare pentru debit functionar public catre institutie lucic lucic buna ziua va rog sa imi acordati sprijin in legatura cu NOTA de mai jos(transcrisa in mail) primita din partea institutiei la care lucrez , in legatura ... (vezi toată discuția)
Recuperare co necuvenit a unui salariat plecat din societate relyrely2010 relyrely2010 Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: In urma controlului audit efectuat anul acesta,s-a constatat ca un salariat care s-a pensionat ... (vezi toată discuția)
Drepturi incasate necuvenit criss_tina criss_tina Sunt directorul unei scoli si la un control al statelor de plata am constat ca secretara s-a incadrat cu un salar mai mare din luna octombrie fara a avea o ... (vezi toată discuția)