Buna ziua,cum se procedeaza daca am cistigat un proces de concediere ilegala in urma caruia am fost in somaj,iar acum ca sa restitui banii catre somaj ce trebuie sa fac?Multumesctuturor celor care miau raspuns si care-mi raspund,la intrebarile mele,nu am atita timp dar cind am intru pe acest sait sa ma imformez cu privire la toate ce se mai schimba .
Normal daca ati castigat procesul de concediere ilegala ati fost reincadrat la unitatea in cauza?Daca da trebuie sa mergeti la somaj sa le explicati situatia eventual luati cu dumneavoastra documentul de unde rezulta castigarea procesului si ei va vor invata ce sa faceti.
Litigiu de munca
Mb2122
Buna ziua!
Sunt in proces cu firma la care am lucrat pentru modul in care s-a facut concedierea. Am 3 intrebari pentru dumneavoastra:
1. In cazul ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.