avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bani catre stat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bani catre stat

Buna ziua,cum se procedeaza daca am cistigat un proces de concediere ilegala in urma caruia am fost in somaj,iar acum ca sa restitui banii catre somaj ce trebuie sa fac?Multumesctuturor celor care miau raspuns si care-mi raspund,la intrebarile mele,nu am atita timp dar cind am intru pe acest sait sa ma imformez cu privire la toate ce se mai schimba .
Cel mai recent răspuns: Diana ionela Timoscov , Consultant fiscal 08:06, 6 Martie 2012
Normal daca ati castigat procesul de concediere ilegala ati fost reincadrat la unitatea in cauza?Daca da trebuie sa mergeti la somaj sa le explicati situatia eventual luati cu dumneavoastra documentul de unde rezulta castigarea procesului si ei va vor invata ce sa faceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voi da firma in judecata pentru concediere, pot lucra in acest timp? iosif.kramar iosif.kramar Voi da banca in judecata pentru concediere abuziva. Avocatul meu spune ca nu pot lucra in acest timp, este posibil oare? Multumesc frumos! (vezi toată discuția)
Restituire indemnizatie de somaj cu dobanzi si penalitati Dori17 Dori17 Buna ziua, De curand am castigat un proces de reincadrare in munca (dupa 2 ani si jumatate de judecata). Am beneficiat de indemnizatie de somaj, ulterior ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca Mb2122 Mb2122 Buna ziua! Sunt in proces cu firma la care am lucrat pentru modul in care s-a facut concedierea. Am 3 intrebari pentru dumneavoastra: 1. In cazul ... (vezi toată discuția)