avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene pentru piscicultura
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene pentru piscicultura

puteti sa imi spuneti si mie care e masura pe care se pot lua fonduri pentru piscicultura si care sunt criteriile de elegibilitate si alte informatii?
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: twisted111 , utilizator 12:15, 5 Martie 2012
Va poate fi de folos:
[ link extern ]
[ link extern ] /
Presupun ca va referiti la realizarea unui proiect pentru construirea unei ferme piscicole. In acest sens va recomand sa studiati Ghidul Solicitantului pentru Axa 2: Acvacultura, pescuitul in apele interioare, procesarea si marketingul produselor obtinute din pescuit si acvacultura, masura 2.1. pe site-ul Autoritatii de Management pentru Programul Operational pentru Pescuit, sectiunea Ghidurile Solicitantului [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua ,,ma ajuta si pe mine cineva sa inteleg cum se procedeaza cu fondurile europene si unde ma adresez ,vreau o ferma piscicola cam pe 4hectare am 40 de ... (vezi toată discuția)
Fondurile ue iulianlori2009 iulianlori2009 buna ziua vreau sa ma imformati cu o problemain legatura cu fondurile europene .as vre4a sa deschid impreuna cu familia mea o ferma piscicola ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile acvacultura udangiu udangiu O S.R.L. are in concesiune o balta, avand suprafata de 15 ha. Impreuna cu alte 2 S.R.L.-uri, au incheiat un [b]Contract de asociatiune in participatiune[/b] ... (vezi toată discuția)