avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... un an intrerupere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

un an intrerupere

As avea rugamintea sa mii se spuna daca se mai poate sta acasa un an fara salariu ?si care sunt conditiile dar si consecintele!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:47, 5 Martie 2012
In urma solicitarii unui concediu fara plata se poate sta acasa o anumita perioada de timp ...Durata concediului fără plată se stabileşte prin contractul colectiv de muncă aplicabil sau prin regulamentul intern.

Perioada CFP: afecteaza stagiu de cotizare pentru somaj, pentru somaj , nu constituie vechime in munca ...pe aceasta perioada, salariatul nu este asigurat in sistemul de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua daniel112211 daniel112211 -as dori sa ma interesezi ca si salariat cu carte de munca inrt-o luna de cate zile libere fara plata am dreptul fara a mi se afecta (intrerupere,continuitate ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata Erika13 Erika13 Buna ziua, va rog sa ma lamuriti cu urmatoarele situatii: -la cate zile de concediu fara plata (pt rezolvarea problemelor persoanle) am dreptul pe an (lucrez ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata... bogatasu79 bogatasu79 Buna ziua! Ma numesc Serbu Cristi si locuiesc in Bucuresti. Am o nelamurire drept urmare am decis sa cer sfatul unor profesionisti asa ca am apelat la ... (vezi toată discuția)