avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de reabilitare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de reabilitare

Buna ziua!am facut cerere de reabilitare si astazi dimineata am fost chemat in instanta si mi s`a aprobat cererea..indeplinisem termenu`...ce sanse sunt sa`mi fie stearsa fapta dupa cazier?precizez k nu am achiat datoria catre cel pagubit si asta ma ingrijoreaza..nu a fost rea-vointa..pur si simplu nu am avut loc de munca datorita cazierului...
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2012
gingashu88, utilizator
Cel mai recent răspuns: gingashu88 , utilizator 12:32, 20 Martie 2012
dci cererea a fost admisa...acum presupun k trebuie judecata nu?
Pai daca scrie acolo ca a fost admisa atunci a fost judecata.
Si eu cum aflu ce s-a decis?trebuie sa ma duk la judecatoria unde a fost facuta cererea?sau primesc ceva acasa?
da...am fost si am intrebat..am fost reabilitat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept penal, cazier "curat" George_m_45 George_m_45 in anul 2008 am terminat de executat o pedeapsa de 2 ani pentru o infractiune economica. dupa cat timp o sa am cazier curat, sau ce trebuie sa fac pentru ... (vezi toată discuția)
Reabilitare problematica sim_ruxandra12 sim_ruxandra12 Buna ziua! As avea nevoie de o lamurire: unchiul meu a fost condamnat in 89 la pedeapsa de 1 an inchisoare si obligat sa plateasca victimelor si ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar florinvtrifan florinvtrifan ma afecteaza cazierul la sc de soferi? am fost condamnat cu executare in \\"98 la 4 ani ,am fost eliberat conditionat pt buna purtare si nu am nici o ... (vezi toată discuția)