avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Cerere daune accident rutier usor
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Cerere daune accident rutier usor

am fost implicat intr-un accident, persoana implicata nu a venit la politie, am depus o plangere, intr-un final politia la gasit si a venit la sectia de accidente usoare sector 4 si 5 (dupa 3-4 luni). Politistul a facut constatarea accidentului a facut masuratori si poze si mi-a dat dreptate, persoana implicata neaga totu si spune ca nu vede urme de accident pe masina lui. S-a scris un proces verbal si o declaratia in care scria constatarile politistului in care imi dadea dreptate.
As vrea sa il dau in judecata si sa ii cer bani ca sa imi repar masina, ce sanse am in tribunal sa am castig de cauza si cam ce pasi ar trebui sa urmez.
multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: mihai1catalin , utilizator 22:35, 5 Martie 2012
In cazul acesta persoana vinovata se va alege cu pemisul luat, tocmai de aceea nu isi recunoaste vinovatia, probabil ca va contesta si procesul verbal.
Dumneavoastra puteti solicita copie de pe asigurarea RCA si va prezentati la societatea de asigurari pentru deschiderea dosarului de daune.
mai avea deja vreo 90 de zile suspendare pentru permis si cu inca 30 de zile de la mine vin 120. Daca acel om/taximetrist de meserie a refuzat sa imi dea asigurarea, cui sa ii solicit o copie dupa RCA la politie?(in procesu verbal se mentioneaza numele lui si nr politei de asigurare) din cate stiam eu nu imi repara nimeni masina daca persoana asigurata refuza sa imi dea asigurarea si sa faca o intelegere amiabila.
Eu ma gandeam sa fac dosaru si sa il dau direct pe el in judecata (stiu ca se sta 1 an pe putin prin tribunal) sa imi plateasca daune, sa imi fac un deviz la service cat costa reparatia etc
multumesc pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinovatul accidentului auto refuza sa-mi prezinte o copie rca jjwar jjwar Buna Ziua, Am fost implicat intr-un accident rutier cu daune materiale fara victime impreuna cu alti 2 soferi. Politia a constatat accidentul si a gasit ... (vezi toată discuția)
Patronul de taxi refuza sa imi dea asigurarea rca paul1980 paul1980 buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema: acum cateva zile am avut un accident cu un taximetrist, am ajuns si la politie deoarece patronul acestuia nu ... (vezi toată discuția)
Cum imi repar masina? bruno_bcs bruno_bcs Pe data de 3 ianuarie am vrut sa ma duc la doctor cu copiii si am vazut ca aveam masina din parcare lovita in aripa fata stanga si roata infundata, afectand ... (vezi toată discuția)