Da, din cate stiu, exista dreptul la o vizita pe saptamana, cu o programare prealabila, care se poate face si telefonic .Daca nu sunteti ruda cu detinutul este ncesara aprobarea directorului penitenciarului.In prvinta pachetelor , parca legea spune ca numarul de pachete care pot fi primite de detinuti este egal cu numaru de vizite la care au dreptul acestia lunar.
pai in primele 21 zile este in perioada de carantina si cam pe atunci i se stabileste regimul.
daca nu are abateri sigur ca are dreptul la vizita conform legii.
ce inseamna carantina?in ce consta? e separat de ceilalti sau la comun cu ceilalti detinuti? si in timpul acestor 21 de zile cate telefoane are voie sa dea? mersi!
depinde de fiecare loc de detinere in parte referitor la telefoane. in perioada de observare carantinare are drepturi ce ii vor fi comunicate sub semnatura si va va putea comunica periodicitatea vizitelor .
in perioada aceasta va sta impreuna cu alti detinuti nou depusi la penitenciar .
Transfer penitenciar
elena_h
Buna ziua,
Prietenul meu are de executat 1 an si 2 luni si deocamdata se afla in primele 21 de zile de carantina(asa am inteles ca se numesc) dar am fost ... (vezi toată discuția)