avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna ziua! posibilitatea de a primi vizite
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna ziua! posibilitatea de a primi vizite

am si eu o intrebare:in primele 30 zile un detinut in regim semideschis are voie sa primeasca vizite si pachete?multumesc!
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 17:49, 6 Martie 2012
Da, din cate stiu, exista dreptul la o vizita pe saptamana, cu o programare prealabila, care se poate face si telefonic .Daca nu sunteti ruda cu detinutul este ncesara aprobarea directorului penitenciarului.In prvinta pachetelor , parca legea spune ca numarul de pachete care pot fi primite de detinuti este egal cu numaru de vizite la care au dreptul acestia lunar.
pai in primele 21 zile este in perioada de carantina si cam pe atunci i se stabileste regimul.
daca nu are abateri sigur ca are dreptul la vizita conform legii.
ce inseamna carantina?in ce consta? e separat de ceilalti sau la comun cu ceilalti detinuti? si in timpul acestor 21 de zile cate telefoane are voie sa dea? mersi!
depinde de fiecare loc de detinere in parte referitor la telefoane. in perioada de observare carantinare are drepturi ce ii vor fi comunicate sub semnatura si va va putea comunica periodicitatea vizitelor .
in perioada aceasta va sta impreuna cu alti detinuti nou depusi la penitenciar .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locul executarii pedepsei - alegerea penitenciarului carmenalecu carmenalecu Mi s-a spus de la penitenciarul colibasi arges, ca acolo nu isi pot efectua pedeapsa decat detinutii care au regim de maxima siguranta, respectiv condamnari de ... (vezi toată discuția)
Drept vizita inchisoare fosta sotie AndraBB AndraBB Buna ziua! Va deranjez si eu cu o intrebare, in cazul in care 2 persoane au divortat,au impreuna un copil minor si una din persoane momentan se afla in arest ... (vezi toată discuția)
Transfer penitenciar elena_h elena_h Buna ziua, Prietenul meu are de executat 1 an si 2 luni si deocamdata se afla in primele 21 de zile de carantina(asa am inteles ca se numesc) dar am fost ... (vezi toată discuția)