Am cautat in practica judiciara dar nu am gasit nimic in acest sens.
Speta:o societate are doua dosare de executare cu aceeasi primarie.Intr-un dosar de executare trezoreria infiinteaza poprire pe contul consiliului local x si in al doilea dosar mi se comunica ca nu are cont deschis acelasi consiliu local.Am promovat actiune de validare tert poprit...dar nu stiu daca pot cere executarea silita a trezoreriei.
eu am avut un caz relativ similar....era vorba de executarea unui Minister. ...intre timp se schimbase contul de trezorerie...verificati si introduceti incuviintarea executarii unde are sediul judecatoria
multumesc doamnei avocate pentru raspuns.Dar tot nu sunt lamurita.Pot executa trezoreria,adica in loc sa-mi iau creanta de la debitor,execut trezoreria pentru toata suma pt. ca a refuzat infiintarea popririi nejustificat.
Revin cu aceeasi intrebare.Poate fi executata silit Trezoreria?Din spetele citite in cel mai rau caz trezoreria a fost amendata...iar executarea a continuat pe seama debitorului.
Nu, trezoreria e tot statul. Nu s-ar schimba nimic, eventual Instanta poate valida poprire si sa o oblige sa o infiinteze. Puteti cere daune pentru fiecare zi de intarziere in executarea obligatiei, ma gandesc- dar doar impotriva conducatorului unitatii .
multumesc pentru raspuns....si eu care credeam ca ar fi o speta in acest sens sa execut trezoreria,voi incerca sa cer daune pentru fiecare zi de intirziere,incerc,oricum din aceasta incercare invat.
.