avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sonda pe proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sonda pe proprietate

salut!am si eu o intrebare la care nu gasesc un raspuns.parintii mei au un loc pe care a fost amplasata o sonda de extractie a petrolului...aceasta a fost scoasa din functiune de foarte multi ani dar o parte a ramas pe loc.nu ar trebui sa primesc o suma de bani de la cei care administreaza?o chirie?ceva de genu acesta?..multumesc anticipat ptr raspunsuri sper ca cineva sa ma lamureasca..:)
Cel mai recent răspuns: Ame11 , utilizator 17:03, 5 Martie 2012
Intrucat parintii sunt proprietarii terenului, au dreptul sa actioneze in instanta. Prin prezenta sondei pe teren, parintii dvs. sunt impiedicati sa exploateze terenul la maxima capacitate pentru a avea beneficiile aferente. In instanta, ca proba, va ajuta si faptul ca sonda este scosa din functiune.
Banuiesc ca este vorba de compania Petrom, deoarece ea este marele concesionar.
Consultati un avocat si parcurgeti etapele necesare.
va multumesc..o sa incerc sa apelez la un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire pentru teren cu piloni de sonda abandonata ion + ion + Prin anii 1958-1960, pana in colectivizare s-a explorat existenta petrolului in sol pe un teren cu vita de vie. Sonda a fost abandonata dar au ramas pilonii de ... (vezi toată discuția)
Sonda de titei pe teren fara acordul propietarului sau a urmasilor brazvan brazvan Buna ziua, Am o problema cu un teren si o sonda de titei care este pe el, si anume: Acea sonda este pe teren de prin anii 1973 pe cand strabunicul meu era ... (vezi toată discuția)
Succesiune si chirie teren sonda titei Cristina_SALARIAT Cristina_SALARIAT Buna ziua, Mama a fost unicul copil al bunicilor, ambii bunici au decedat la o diferenta de cativa ani. Nu s-a facut succesiune in nici unul dintre cazuri, ... (vezi toată discuția)