avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubire pentru teren cu piloni de sonda abandonata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubire pentru teren cu piloni de sonda abandonata

Prin anii 1958-1960, pana in colectivizare s-a explorat existenta petrolului in sol pe un teren cu vita de vie. Sonda a fost abandonata dar au ramas pilonii de beton pana azi, iar in timpul colectivizarii vita de vie a disparut. Acum copiii mostenitori vrem succesiunea dupa parintii decedati si vrem sa stim daca putem recupera daune de pe urma pilonilor care diminueaza suprafata terenului.
Cel mai recent răspuns: ion + , utilizator 11:52, 11 Octombrie 2010
Va trebui sa actionati in judecata Schela care a avut respectiva sonda
Am gasit pe net ca la privatizarea Petrom, statul roman s-a angajat ca despagubeste tot ce a exploatat si abandonat pana la privatizare. Daca cheltuielile de judecata sunt mari si eu as putea pierde in instanta, as fi preferat sa am actiuni la Fondul Proprietatea, mai ales ca forajul s-a facut de o alta intreprindere si probabil negasind petrol a si abandonato fara a fi pusa in functiune si predata schelei petroliere Urlati (11 Iunie).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sonda de titei pe teren fara acordul propietarului sau a urmasilor brazvan brazvan Buna ziua, Am o problema cu un teren si o sonda de titei care este pe el, si anume: Acea sonda este pe teren de prin anii 1973 pe cand strabunicul meu era ... (vezi toată discuția)
Haideti sa scriem povesti! Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Istoria lui Yakov-povestitorul Binecuvântat şi slăvit fie numele Domnului peste lumea pe care El a facut-o prin voia Sa! Am să vă spun acum o poveste. ... (vezi toată discuția)
Imi place acest blog... ContSters196669 ContSters196669 Sunt cateva bloguri pe care le citesc cu placere. Unul dintre acestea este al lui Vlad Petreanu ([b]Amar de Zi[/b]), un jurnalist inteligent, fost ... (vezi toată discuția)