In data de 07.02.2012 am depus la Judecatoria Brasov o actiune de recurs impotriva unei sentinte civile, in materie de pretentii; in fapt este vorba de un proces cu Asociatia de proprietari din care fac parte, eu avand calitatea de parat. La depunerea cererii de recurs nu mi s-a cerut nici o taxa de timbru. Astazi am primit citatia pentru recurs, unde am fost instiintata ca trebuie sa achit o taxa judiciara de timbru in valoare de 226,47 lei si timbru judiciar in valoare de 3 lei, sub sanctiunea anularii recursului. Suma in litigiu este de 5699 lei. Sunt informata prin citatie ca pot formula cerere de reexaminare impotriva modului de stabilire a taxei mai sus mentionate in termen de 3 zile de la prezenta comunicare t. Ma poate ajuta cineva cu compunerea respectivei cereri de reexaminare, sau cu un sfat? In prezent nu lucrez, nu am nici un venit, deci practic nu am de unde depune aceea taxa de 226,74 lei, si mai am si un minor in intretinere
Înțelegere citație
iluana03
Am facut revizuire la un dosar si ne-a venit citatia in care ne spune sa platim taxa de timbru.Suntem 5 reclamanti revizuenti si nu prea inteleg continutul ... (vezi toată discuția)