In anul 2008 am infiintat o firma cu obiect principal de activitate : "restaurante".
Avand acest obiect principal de activitate am fost obligat de lege sa platesc acel impozit forfetar. Mentionez ca nu am platit nimic din acel impozit pana acum , iar documentele ce tin de finante (diferite declaratii) nu am mai depus din anul 2009.
Acum firma este pe lista cu societatile declarate inactive.
As dori sa stiu ce implica nedepunerea acestor declaratii si neplata impozitului forfetar si care sunt pasii pentru radierea acestei firme.
Va multumesc.
1.Nedepunerea declaratiilor inseamna amenda.
2.La radiere trebuie sa nu existe opozitie. Dar dvs. se pare ca aveti datorii la fisc, deci ei vor face opozitie.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.