avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1252 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general radiere firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

radiere firma

In anul 2008 am infiintat o firma cu obiect principal de activitate : "restaurante".
Avand acest obiect principal de activitate am fost obligat de lege sa platesc acel impozit forfetar. Mentionez ca nu am platit nimic din acel impozit pana acum , iar documentele ce tin de finante (diferite declaratii) nu am mai depus din anul 2009.
Acum firma este pe lista cu societatile declarate inactive.
As dori sa stiu ce implica nedepunerea acestor declaratii si neplata impozitului forfetar si care sunt pasii pentru radierea acestei firme.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 18:08, 5 Martie 2012
1.Nedepunerea declaratiilor inseamna amenda.
2.La radiere trebuie sa nu existe opozitie. Dar dvs. se pare ca aveti datorii la fisc, deci ei vor face opozitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare firma inactiva alin_bv alin_bv Buna seara Spuneti-mi va rog, exista posibilitatea ca o firma sa nu fie declarata inactiva chiar daca nu a depus declaratiile 100 si 300 din aprilie 2008 ... (vezi toată discuția)
Nedepunere declaratii NELA FURTUNA NELA FURTUNA am infiintat o soc. in dec.2008. Nu am avut activitate si pana la momentul intrarii forfetarului am depus declaratiile pe 0. In primul trim. de forfetar, ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar pentru firma dizolvata juridic de onrc anterior 2009? mihailus mihailus Prezint situatia critica a unei firme in speranta ca voi obtine informatii ce ma vor ajuta pentru identificarea solutiei optime atat mie cat si, probabil, ... (vezi toată discuția)