avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală Asta da cultura generala
Discuție deschisă în Cultură generală

Asta da cultura generala

=D> Cine suntem noi romanii?? raspuns sincer ;)STII TU ROMANULE??=D> astept parerii, o seara minunata
BOGDAN EUGEN a scris:

[ link extern ] ,

si mai astept preri in continuare pe aceasta tema:love2::tomato:

Pai, si dumneavoasta cand va veti expune parerea?! Cea originala nu cea "preluata" cu gandurile deja emise de ceilalti, asa cum cereti in topic "Cine suntem noi romanii?? raspuns sincer STII TU ROMANULE?? astept parerii, o seara minunata" - Astept si eu parerea dumneavoastra, domnule Bogdan Eugen.
Ultima modificare: Marți, 6 Martie 2012
ContSters214874, utilizator
Cu toate ca nu am primit asa de multe pareri cat am sperat,am de spus asta pentru noi romani

[ link extern ]

si mai am ceva cu toate ca am fost cineva stam stam si privim pe alti cum ne distrug, si ne fura tara, eu personal asta incerca sa[ link extern ] :

[Editat - va rog nu mai citati in intregime mesajele de pe aceeasi pagina, este impotriva Regulamentului. E suficient sa scrieti cui ii este adresat mesajul dvs., sub forma @X - daca doriti neaparat sa va adresati cuiva anume. Multumesc]
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Mai 2012
Ares-3, moderator
Cine suntem noi, romanii?
- Suntem cei care am stapanit meleagurile unde a luat nastere prima civilizatie a lumii;
- Suntem cei care am emis primul mesaj scris de pe acest pamant, pe tablitele de la Tartaria, cu un mileniu inaintea sumerienilor, cu 5500 de ani inainte de Hristos;
- Suntem cei care, datorita dinamicii temporale, iata unde am ajuns...
Haideti sa va fac un pic sa zambiti pentru ca tot este week-end si sa vedem cum arata raspunsurile unor oameni care doresc sa obtina cetatenia romana, care trebuie sa sustina un examen de cunostinte generale (politica, drept, istorie, geografie elementara etc), dar si un interviu prealabil, unde examinatorii leaga niste discutii cu candidatii, pe teme generale sau de cultura, mai mult ca sa vada in ce masura stiu limba romana.

- Stiti cine este presedintele Romaniei?
- Da, domnul Troian Basculescu.

- Cine a fost Stefan cel Mare?
- A fost un presedinte roman care a reusit sa bage Romania in NATO.

- Stiti cine este Mihai Eminescu?
- Da, este singurul poet roman si deci un erou este el!

- Ce stiti despre relieful Romaniei?
- Este un relief bun, unde din pacate exista si infractori.

- Cine are drept de vot in Romania?
- Cine zice guvernul.

- Ce va place dumneavoastra cel mai mult in Romania?
- Faptul ca e deschisa pana tarziu, aici e o viata care noi n-am avut-o.

- Aveti prieteni romani?
- Am, dar nu mai am, ei au furat de la mine niste afaceri. Dar nu suparat, nu sunt, nu suparat, Dumnizeu are griji.

- Stiti care este religia majoritara in Romania?
- Este crestini din aceia care nu stau pe scaun in biserica.

- Aveti un loc de munca in Romania?
- Nu am loc caci este foarte aglomerat, mai ales dimineata si seara.

- Ce apreciati la poporul roman?
- Caci ii place negrii mai mult decat tiganii, desi tiganii sunt nu asa de negri.

- Va place muzica romaneasca?
- Da, mie imi place foarte mult, pentru ca canta despre lucruri fara razboi si Fuego si Pepe sunt niste un fel de simbol etnic.

- Cunoasteti vreun sportiv roman?
- Nu cunosc pe nimeni, dar ii stiu pe toti, unii sunt Civu, Haghi, Ghicu, Nadia, Ducadal, Curnicova si Becali.

- Care e cea mai importanta calitate a cetateanului roman?
- Calitatea intai.

- Aveti familie?
- Am, dar nu este familia mea, este familia lui prietenul meu.

- Pe o scara de la 1 la 10, la ce nivel credeti ca va aflati cu limba romana?
- Nu am scara acasa, locuiesc la un bloc.

- Ce impresie aveti despre istoria Romaniei?
- E foarte frumoasa pentru ca are culori stralucite pe coperta.

- Cu ce va ocupati aici, in Romania?
- Eu nu sunt ocupat cam niciodata.

Sursa: [ link extern ]
Simona Catrina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

,, convorbiri in rime, parodii , pamflete " ContSters181996 ContSters181996 Pentru ca deja exista o diversitate de teme propuse de initiatorii topicurilor din aceasta sectiune, impreuna cu alti ,,condeieri\" am decis ca un topic in ... (vezi toată discuția)
A murit poetul adrian paunescu rosu gheorghe rosu gheorghe Incepand de astazi Flacara poeziei lui ADRIAN PAUNESCU nu mai palpaie, dar ne va lumina neincetat. Odihna vesnica neobositului poet! (vezi toată discuția)
Intra aici cu sufletul si esti mai acasa ca oriunde... justitiarul3 justitiarul3 Daca iubesti poezia, daca esti fascinat de frumusetea cuvantului... nu sta pe ganduri, scrie, scrie asa cum stii tu, incepe cu putin si mai ales nu-ti fie ... (vezi toată discuția)